Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Υπουργείο Πολιτισμού: Καταδικάζει την επίθεση στο φυλάκιο Πνύκας

Υπουργείο Πολιτισμού: Καταδικάζει την επίθεση στο φυλάκιο Πνύκας
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Έγινε από αγνώστους το χθες βράδυ

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την επίθεση που δέχθηκε από αγνώστους ο αρχαιοφύλακας της Πνύκας το βράδυ της Τετάρτης 28 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, δύο άτομα που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και κρατούσαν βαριοπούλες, απείλησαν τον αρχαιοφύλακα, ο οποίος κατέφυγε στο φυλάκιο για να προστατευθεί. Στη συνέχεια οι δράστες προκάλεσαν φθορές στο φυλάκιο και έσπευσαν να εξαφανιστούν.

Άμεσα κλήθηκε η Αστυνομία, η οποία πραγματοποίησε έρευνες στην περιοχή χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Παράλληλα, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού επικοινώνησε με την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας και ζήτησε εντατική αστυνόμευση του χώρου.

Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού διαβεβαιώνει τους εργαζόμενους και τους πολίτες ότι λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των πολιτών, των εργαζομένων και του μνημείου.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Alpha Bank: Συμφωνία για πώληση χαρτοφυλακίου "κόκκινων" δανείων

Bahar: Thessbrunch στο νέο μπουτίκ ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης