Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Φονικό στις φυλακές: Τον σκότωσε γιατί δεν τον άφηνε να κοιμηθεί

fylaki
Φονικό στις φυλακές: Τον σκότωσε γιατί δεν τον άφηνε να κοιμηθεί
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Τι κατέθεσε ο δράστης για τον φόνο του συγκρατούμενού του στις φυλακές Νιγρίτας

Ένας καβγάς για ασήμαντη αφορμή φαίνεται πως προκάλεσε την φονική συμπλοκή ανάμεσα στους δύο συγκρατούμενους των φυλακών Νιγρίτας Σερρών, κατά την οποία έπεσε νεκρός 35χρονος από τα χέρια 43χρονου.

Όπως φέρεται να κατέθεσε προανακριτικά ο ρωσικής καταγωγής δράστης, ο μεταξύ τους διαπληκτισμός ξέσπασε τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν έκανε παρατήρηση στον 35χρονο, υπήκοο Γεωργίας, επειδή έκανε θόρυβο με αποτέλεσμα ο ίδιος να μην μπορεί να κοιμηθεί.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η μία κουβέντα έφερε την άλλη και οι δύο άνδρες, που κρατούνταν στο ίδιο κελί, πιάστηκαν στα χέρια, μπροστά στα μάτια τρίτου κρατούμενου. Τα χτυπήματα που προκάλεσε ο 43χρονος στο θύμα του αποδείχθηκαν θανατηφόρα. Δεσμοφύλακες ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, πλήρωμα του οποίου μετέφερε τον 35χρονο στο Κέντρο Υγείας Νιγρίτας, όπου όμως διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, έφερε θλαστικές κακώσεις στο κεφάλι και εκχυμώσεις στο λαιμό, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία - νεκροτομή από την αρμόδια Ιατροδικαστική Υπηρεσία.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε με κάταγμα στην σπονδυλική στήλη στο νοσοκομείο Σερρών όπου κρατείται φρουρούμενος, ενώ εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρα σωματική βλάβη. Η δικογραφία αναμένεται να αποσταλεί στην τοπική εισαγγελία και ο ίδιος θα απολογηθεί όταν το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ρουμανία: Οργή για την ολιγωρία στην απαγωγή και δολοφονία 15χρονης

Καρκίνος: Τα 5 «ανύποπτα» σημάδια που δεν πρέπει να αμελήσετε
καρκίνος