Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Ρόδος: Εντολή για πρόσθετη έρευνα για τον πνιγμό των δύο κοριτσιών

Ρόδος: Εντολή για πρόσθετη έρευνα για τον πνιγμό των δύο κοριτσιών
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δυο υπεύθυνοι της ξενοδοχειακής μονάδας του νησιού

Ελεύθεροι αφέθηκαν, χθες το βράδυ, με εντολή του εισαγγελέα Ρόδου, οι δυο υπεύθυνοι της ξενοδοχειακής μονάδας του νησιού στην πισίνα της οποίας βρήκαν τραγικό θάνατο, την Τετάρτη απόγευμα, δύο αδελφές από τη Γαλλία, ηλικίας 19 και 16 ετών, που έκαναν διακοπές στο νησί με την οικογένεια τους.

Όπως έγινε γνωστό και μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να γίνει πρόσθετη έρευνα από τους αξιωματικούς του αστυνομικού τμήματος Ιαλυσού, έτσι ώστε να διευκρινιστούν όλες οι πτυχές της διπλής αυτής τραγωδίας που βύθισε στο πένθος την οικογένεια των Γάλλων, αλλά και την τοπική κοινωνία.

Ο ιατροδικαστής Ρόδου κ. Κωτρέτσος, που ολοκλήρωσε χθες αργά το μεσημέρι την ιατροδικαστική του έκθεση, επιβεβαίωσε ότι ο θάνατος των δύο κοριτσιών προήλθε από πνιγμό, αλλά παραγγέλθηκαν και άλλες πρόσθετες τοξικολογικές εξετάσεις, όπως προβλέπει η σχετική διαδικασία της ιατροδικαστικής έρευνας, έτσι ώστε να αποκλειστεί οποιοδήποτε άλλο ενδεχόμενο.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Μητσοτάκης: Βλέπουμε το υπουργείο Πολιτισμού ως αναπτυξιακό υπουργείο

Συνάντηση Σταϊκούρα - Ντάισελμπλουμ εν όψει της επιλογής για την ηγεσία του ΔΝΤ