Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Νεκρή 62χρονη στο Βόλο παρά τις πρώτες βοήθειες βουλευτή της ΝΔ

Νεκρή 62χρονη στο Βόλο παρά τις πρώτες βοήθειες βουλευτή της ΝΔ
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Δεν τα κατάφερε η 62χρονη

Πέθανε η 62χρονη γυναίκα που υπέστη ανακοπή καρδιάς το βράδυ της Πέμπτης, σύμφωνα με το thenewspaper.gr.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η άτυχη γυναίκα στην οποία τις πρώτες βοήθειες είχε παράσχει ο βουλευτής της ΝΔ Κώστας Μαραβέγιας, άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο του Βόλου.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο του Βόλου, όταν ο γιος της 62χρονης ακινητοποίησε το αυτοκίνητο που οδηγούσε και άρχισε να καλεί σε βοήθεια όταν διαπίστωσε ότι η μητέρα του είχε καταρρεύσει.

Τις εκκλήσεις για βοήθεια άκουσαν στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή, με τον κ. Μαραβέγια, ο οποίος είναι γιατρός χειρουργός, να σπεύδει και να παρέχει τις πρώτες βοήθειες μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και μετέφερε τελικά την άτυχη γυναίκα στο νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Αναπροσαρμογή των επιτοκίων από την Alpha Bank - Πώς διαμορφώνονται

Θεσσαλονίκη: Ποιοι δρόμοι κλείνουν για το Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο