Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Διαμαρτυρία για το προσφυγικό έξω από το υπουργείο Εσωτερικών

Διαμαρτυρία για το προσφυγικό έξω από το υπουργείο Εσωτερικών
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου καθώς και συλλόγους κατοίκων των νησιών

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το προσφυγικό πραγματοποιούν έξω από το κτίριο του υπουργείου Εσωτερικών η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου καθώς και σύλλογοι κατοίκων των νησιών, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Με κεντρικό σύνθημα «Όχι άλλες Φυλακές Ψυχών», οι διαδηλωτές διαμαρτύρονται για την κατάσταση που επικρατεί στα ΚΥΤ, ενώ αντιδρούν στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης σχετικά με την επίταξη ακινήτων για τη δημιουργία δομών για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Όπως αναφέρει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, σε ανακοίνωσή της, η σημερινή συγκέντρωση πραγματοποιείται «για να διατρανώσουμε όλοι μαζί την αγανάκτησή μας για την επιδεινούμενη μεταναστευτική κρίση, στην οποία έχουμε αφεθεί αβοήθητοι».

Αυτήν την ώρα έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας μπροστά από το κτίριο του υπουργείου Εσωτερικών.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Πρωτοπόρα επέμβαση για την καρδιά στο Ιπποκράτειο

Τροχαίο στη Γλυφάδα – Λεωφορείο έπεσε σε στάση (ΦΩΤΟ)