Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Εκτροχιασμός τρένου στην Πάτρα - Δεν σημειώθηκε τραυματισμός

Εκτροχιασμός τρένου στην Πάτρα - Δεν σημειώθηκε τραυματισμός
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Σε πολύ μικρή απόσταση από τον κεντρικό σταθμό

Εκτροχιασμός τρένου σημειώθηκε κοντά στον κεντρικό σταθμό της Πάτρας, χωρίς ευτυχώς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τρένο, το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο από Κάτω Αχαΐα προς Πάτρα, εκτροχιάστηκε την στιγμή που εισερχόταν στην δεύτερη σιδηροδρομική γραμμή και μάλιστα σε πολύ μικρή απόσταση από τον κεντρικό σταθμό.

Αμέσως μετά, όλοι οι επιβάτες βγήκαν με ασφάλεια από το τρένο, ενώ έπειτα από λίγη ώρα συνεργεία του ΟΣΕ επανέφεραν το τρένο στις γραμμές και το οδήγησαν στο μηχανοστάσιο, προκειμένου να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος.

Όσον αφορά στα αίτια του εκτροχιασμού, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της ταχύτητας, αφού το τρένο πλησίαζε στον κεντρικό σταθμό. Όμως, αυτό που εξετάζουν οι τεχνικοί είναι η πιθανότητα να προκλήθηκε κάποιο πρόβλημα στο σύστημα των τροχών του τρένου.

Τέλος, σημειώνεται ότι λειτουργεί κανονικά η πρώτη σιδηροδρομική γραμμή, ενώ οι τεχνικοί πραγματοποιούν εργασίες στην δεύτερη γραμμή.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Super League: Πρόστιμα από το πειθαρχικό σε Άρη και ΠΑΟΚ

Θεσσαλονίκη: Ακυρώνεται η έκθεση "Freskon" λόγω κορωνοϊού