Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Επαναπατρίστηκαν από τη Ρωσία 110 Έλληνες

Επαναπατρίστηκαν από τη Ρωσία 110 Έλληνες
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Έχουν επαναπατριστεί μέχρι σήμερα περισσότεροι από 400 Έλληνες και 234 Ρώσοι πολίτες

Άλλοι 110 Έλληνες επέστρεψαν στην Αθήνα με την τρίτη ειδική πτήση της Aegean από τη Μόσχα μέσα σε ένα μήνα. Η πτήση επαναπατρισμού μετέφερε Έλληνες που είχαν εγκλωβιστεί στη Ρωσία εξαιτίας του κλεισίματος των συνόρων που είχε επιβληθεί έπειτα από το ξέσπασμα της πανδημίας COVID-19.

Και αυτή η πτήση, όπως και οι δύο προηγούμενες, υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία της ελληνικής κυβέρνησης και συντονίστηκε από την πρεσβεία της Ελλάδος στη Ρωσία, σε συνεργασία με τα τρία γενικά προξενεία της Ελλάδος στη Μόσχα, στην Αγία Πετρούπολη και στο Νοβοροσίσκ.

Νωρίτερα, στο πλαίσιο της καλής φιλίας και συνεργασίας των δύο πλευρών, με το ίδιο αεροπλάνο, είχαν καταφθάσει στη Μόσχα 52 Ρώσοι που βρίσκονταν στην Ελλάδα, όπως ανέφερε στο λογαριασμό της στο Facebook η πρεσβεία της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην Αθήνα.

Με τις τρεις ειδικές πτήσεις έχουν επαναπατριστεί μέχρι σήμερα περισσότεροι από 400 Έλληνες και 234 Ρώσοι πολίτες.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Μητσοτάκης: Πόλεμος εναντίον του καπνού, όχι των καπνιστών

Χατζηδάκης: Παίρνουμε την κατάσταση στα χέρια μας για τη λίμνη Κορώνεια