Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Κορωνοϊός: Έλεγχοι της Αστυνομίας και παραβάσεις σε Μύκονο και Σαντορίνη

Κορωνοϊός: Έλεγχοι της Αστυνομίας και παραβάσεις σε Μύκονο και Σαντορίνη
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Τι «έδειξαν» οι έλεγχοι για τον Covid-19 στα κοσμοπολίτικα νησιά

Συνεχίστηκαν και χθες Κυριακή 2 Αυγούστου οι έλεγχοι της Αστυνομίας στα κοσμοπολίτικα νησιά, για την τήρηση των μέτρων αντιμετώπισης της διασποράς του κορωνοϊού. Παραβάσεις καταγράφηκαν σε Μύκονο και Σαντορίνη, καμία στην Πάρο.

Στη Μύκονο, συνελήφθη Βρετανός, για πάρτι που έκανε σε βίλα που είχε νοικιάσει στο νησί, ενώ ένας ακόμα υπεύθυνος καταστήματος οδηγήθηκε στο αυτόφωρο γιατί το κατάστημα έπαιζε μουσική χωρίς σχετική άδεια.

Ο Βρετανός συνελήφθη μετά από καταγγελία για το πάρτι που έκανε στη βίλα και παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη για ηχορύπανση.

Όπως έγινε γνωστό από πηγές της ΕΛΑΣ, οι αστυνομικοί που πήγαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι πράγματι γινόταν φασαρία από πάρτι, ωστόσο το νομικό πλαίσιο δεν επιτρέπει την είσοδο των αστυνομικών στο σπίτι χωρίς σχετική άδεια, γι’ αυτό κλήθηκε ο ενοικιαστής και συνελήφθη για την ηχορύπανση. Συνολικά έγιναν στη Μύκονο 17 έλεγχοι.

Στη Σαντορίνη ελέγχθηκαν 13 κέντρα διασκέδασης και βεβαιώθηκαν δύο αυτόφωρες παραβάσεις για ηχορύπανση στα Φηρά.

Τέλος, στην Πάρο έγιναν έλεγχοι σε έξι μπαρ στη Νάουσα, χωρίς να διαπιστωθεί κάποια παράβαση.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Εργασίες συντήρησης για 4 ημέρες στο δρόμο για Μηχανιώνα
ergasies-dromoi

Θεσσαλονίκη: Ανησυχούν και πάλι για την υγεία τους οι πολίτες λόγω κορωνοϊού