Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Στη φυλακή οι Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος της Folli Follie

Στη φυλακή οι Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος της Folli Follie
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Κρίθηκαν προφυλακιστέοι

Στην φυλακή οδηγούνται ο Δημήτρης και ο γιος του Τζώρτζης Κουτσολιούτσος , ιδρυτής και επί σειρά ετών επικεφαλής της Folli Follie αντίστοιχα , μετά την πολύωρη διαδικασία των απολογιών τους στην 35η Τακτική Ανακρίτρια για την υπόθεση των παραποιημένων στοιχείων που εμφάνιζε επί σειρά ετών ο Όμιλος προκειμένου να εμφανίζει εύρωστη οικονομική εικόνα.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, πατέρας και γιος ξεκίνησαν να απολογούνται από νωρίς το πρωί για συνολικά πέντε κακουργήματα , ενώ απολογία έδωσε και η σύζυγος του Δημήτρη Κουτσολιούτσου η οποία αφέθηκε ελεύθερη με όρους μετά την απολογία της για τρεις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος.

Οι Δημήτρης και Τζώρτζης Κουτσολιούτσος που κρίθηκαν προφυλακιστέοι με απόφαση ανακρίτριας και Εισαγγελέα βαρύνονται με κατηγορίες που αφορούν απάτη εις βάρος του επενδυτικού κοινού, νομιμοποίηση παράνομων χρημάτων, χειραγώγηση αγοράς, πλαστογραφία και εγκληματική οργάνωση την οποία ,κατά το κατηγορητήριο, δημιούργησαν οι ίδιοι προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους για αυξημένη κερδοφορία μέσω παραποιημένων στοιχείων, πλασματικών τραπεζικών statement και κυκλωτικών κινήσεων κεφαλαίων.

Η Καίτη Κουτσολιούτσου βαρύνεται με τις κατηγορίες της απάτης, νομιμοποίησης παράνομου χρήματος και χειραγώγησης μετοχών.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Έρχεται ο Προσωπικός Αριθμός αντί για ΑΦΜ, ΑΜΚΑ και αριθμό ταυτότητας

Κεραμέως: Όλα έτοιμα για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς