Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Γιάφκα με όπλα και εκρηκτικά βρήκε η αντιτρομοκρατική

Γιάφκα με όπλα και εκρηκτικά βρήκε η αντιτρομοκρατική
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Τρεις συλλήψεις μετά από έρευνα της αστυνομίας στο Κουκάκι στην Αθήνα – Τι βρέθηκε

Πριν από έναν χρόνο είχε νοικιαστεί η αποθήκη - γιάφκα στην οδό Αναστασίου Ζήνη 126 στο Κουκάκι, από τον ένα εκ των συλληφθέντων, χθες, κατά την επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας που είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ. και μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην αποθήκη έχουν βρεθεί μασούρια ζελατοδυναμίτιδας, μικρή ποσότητα του εκρηκτικού C4, πυροκροτητές, χρονοδιακόπτες και σφαίρες από καλάσνικοφ, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του δεύτερου άνδρα, φίλου του πρώτου, συνελήφθη ο ίδιος και η φίλη του, ενώ βρέθηκαν δύο πιστόλια. Επίσης, υπάρχουν και ψηφιακά ευρήματα, τα οποία ερευνώνται μαζί με τα άλλα κατασχεθέντα στην Εγκληματολογική Υπηρεσία.

Διευκρινίζεται ότι οι συλληφθέντες, μέχρι στιγμής, δεν κατηγορούνται για συμμετοχή σε κάποια οργάνωση, παρά μόνο για κατοχή όπλων και εκρηκτικών, καθώς δεν έχουν βρεθεί στοιχεία προς αυτή την κατεύθυνση. Ωστόσο, οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής εστιάζονται κυρίως προς την Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών, χωρίς όμως να έχουν στα χέρια τους κάτι που να το επιβεβαιώνει.

Οι τέσσερις κατ' οίκον έρευνες, κατά τις ίδιες πληροφορίες, είναι στην Αττική.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Αύριο η συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη στη Θεσσαλονίκη

Οδηγοί διαμαρτυρήθηκαν με τα φορτηγά τους στην Κοζάνη