Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Ελεύθεροι οι 3 Έλληνες ναυτικοί που απήχθησαν από πειρατές στη Νιγηρία

Ελεύθεροι οι 3 Έλληνες ναυτικοί που απήχθησαν από πειρατές στη Νιγηρία
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Πρόκειται για τον καπετάνιο και δύο μέλη του πληρώματος, τους οποίους απήγαγαν οι πειρατές έπειτα από ρεσάλτο στο δεξαμενόπλοιο "ΣΤΕΛΙΟΣ Κ"

Σε λίγες ημέρες αναμένεται να επιστρέψουν στην Ελλάδα οι τρεις Έλληνες ναυτικοί που απήχθησαν από πειρατές στη Νιγηρία, πριν από δύο εβδομάδες. Σύμφωνα με πληροφορίες είναι όλοι καλά στην υγεία τους και διαμένουν σε ξενοδοχείο στη Νιγηρία.

Πρόκειται για τον καπετάνιο και δύο μέλη του πληρώματος, τους οποίους απήγαγαν οι πειρατές έπειτα από ρεσάλτο στο δεξαμενόπλοιο "ΣΤΕΛΙΟΣ Κ".

Η εταιρεία σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία κατάφεραν και βρήκαν την χρυσή τομή με τους απαγωγείς, ως προς το ποσό των λύτρων που δόθηκαν ως αντάλλαγμα για την ελευθερία των Ελλήνων ναυτικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι τρεις απαχθέντες είναι πολύ καλά στην υγεία τους, και ήδη σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, έχουν ξεκινήσει οι απαραίτητες διαδικασίες για τον επαναπατρισμό τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θετικός στον κορωνοϊό ο Κώστας Βαξεβάνης - Τι ερευνά το υπουργείο Υγείας
baxebanis

Επέτειος δολοφονίας Γρηγορόπουλου: 4 προσαγωγές στη Θεσσαλονίκη