Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Ξυλοκόπησαν αστυνομικούς στην Πάρο έξω από το Τμήμα (VIDEO)

Ξυλοκόπησαν αστυνομικούς στην Πάρο έξω από το Τμήμα (VIDEO)
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Επίθεση από Ρομά δέχθηκαν αστυνομικοί στην Πάρο - Πήγαν να τους επιβάλλουν πρόστιμο για παράνομη κατασκήνωση και ρύπανση

Απίστευτες σκηνές καταγράφηκαν στο Α.Τ. Πάρου το απόγευμα της Δευτέρας, όταν εξαγριωμένοι Ρομά επιτέθηκαν με βίαιο τρόπο κατά αστυνομικών, όταν οι τελευταίοι πήγαν να τους βεβαιώσουν παράβαση για παράνομη κατασκήνωση και ρύπανση.

Στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνονται οι Ρομά να επιτίθενται ακόμα και με καρέκλες εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι τελικά καταφέρνουν να συλλάβουν τα δύο άτομα που τους επιτέθηκαν.

Ο τρίτος δράστης διέφυγε και αναζητείται στα πλαίσια του αυτοφώρου, ενώ με προφορική εντολή του εισαγγελέα Σύρου, οι δύο συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι και εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Το παράδοξο είναι ότι την χρονική στιγμή του ξυλοδαρμού ήταν σε εξέλιξη δημοτικό συμβούλιο.

Η βάναυση επίθεση στους άνδρες του αστυνομικού τμήματος του νησιού, όπως κατεγράφηκε από την κάμερα κινητού τηλεφώνου, παρ’ ολίγο να αποβεί μοιραία για την σωματική ακεραιότητα ενός εκ των δυο αστυνομικών, ο οποίος δέχτηκε και τα περισσότερα χτυπήματα από τους εξαγριωμένους Ρομά που εκσφενδόνισαν μέχρι και καρέκλες εναντίον των αστυνομικών.

Για καλή τους τύχη, η παρέμβαση του Λιμενικού αλλά και της Πυροσβεστικής ήταν γρήγορη καθώς άντρες των δυο παραπάνω σωμάτων ασφαλείας μαζί με σεκιούριτι έσπευσαν κατευθείαν στο σημείο.

Ένας αστυνομικός μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο του νησιού.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πυροβολισμοί στο σημείο όπου σκοτώθηκε πριν από 1 χρόνο ο Τζορτζ Φλόιντ (VIDEO)

Novartis: Διαφωνία για την εξέταση των προστατευόμενων μαρτύρων