Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

«Έριξες ξανά από τα βράχια την Ελένη, δολοφόνησες ξανά την Καρολάιν» - Ο επικήδειος φίλης της Γαρυφαλλιάς

«Έριξες ξανά από τα βράχια την Ελένη, δολοφόνησες ξανά την Καρολάιν» - Ο επικήδειος φίλης της Γαρυφαλλιάς
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ο επικήδειος της φίλης και συναδέλφου της, που «απευθύνθηκε» στον γυναικοκτόνο

Στην κηδεία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς, φίλοι, συνάδελφοι και η οικογένειά της, της είπαν το τελευταίο αντίο με πανό που έγραφε «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά».

Ξεχωριστή στιγμή ο επικήδειος της φίλης και συναδέλφου της, που «απευθύνθηκε» στον γυναικοκτόνο.

«Δεν δολοφόνησες μόνο την Γαρυφαλλιά, δολοφόνησες την μητέρα, τον πατέρα και τα αδέρφια της. Τους έριξε όλους μαζί από τα βράχια. Έριξες ξανά από τα βράχια την Ελένη Τοπαλούδη, δολοφόνησες ξανά την Καρολάιν.

Κάθε φορά που γίνεται μια γυναικοκτονία πεθαίνουν ξανά όλες οι δολοφονημένες γυναίκες από χέρια ανδρών».

Η φίλη της 26χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της στη Φολέγανδρο, τελειώνοντας τον επικήδειο χειροκροτήθηκε από τους συγγενείς και φίλους που είπαν το τελευταίο αντίο στην 26χρονη Γαρυφαλλιά σε κλίμα βαθιάς οδύνης.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ανησυχούν οι Ιάπωνες για την ασφαλή διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων

Τόλης Βοσκόπουλος: Ο μυθικός έρωτας με τη Ζωή Λάσκαρη – Η σπάνια φωτογραφία