Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Αναβλήθηκε η δίκη καθηγητή που συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας

Αναβλήθηκε η δίκη καθηγητή που συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση μαθήτριας
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
H εκδίκαση της υπόθεσης έλαβε σήμερα αναβολή κατόπιν αιτήματος των συνηγόρων του κατηγορούμενου και το δικαστήριο διέταξε να αφεθεί ελεύθερος ο καθηγητής

Την Τρίτη 2 Νοεμβρίου θα δικαστεί από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο ο 45χρονος καθηγητής σε σχολείο των Νοτίων Προαστίων που συνελήφθη χθες μετά από καταγγελία για ασελγείς πράξεις σε 12χρονη μαθήτρια.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η εκδίκαση της υπόθεσης έλαβε σήμερα αναβολή κατόπιν αιτήματος των συνηγόρων του κατηγορούμενου και το δικαστήριο διέταξε να αφεθεί ελεύθερος ο καθηγητής.

Ο 45χρονος είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ανηλίκων μετά από καταγγελία των γονέων της μαθήτριας η οποία τους είπε πως ο εκπαιδευτικός της ζήτησε να σηκώσει την μπλούζα της.

Η 12χρονη υποστηρίζει πως ενώ είχε μείνει μόνη της στην τάξη του σχολείου της και ετοιμαζόταν να φύγει, την πλησίασε ο καθηγητής και αφού άρχισε να τη χαϊδεύει στο λαιμό και την πλάτη, της ζήτησε να βγάλει την μπλούζα της και να ξαπλώσει στο θρανίο για να της κάνει μασάζ.

Ο ίδιος ο 45χρονος φέρεται να αρνείται το γεγονός.

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο ΕΟΦ ανακαλεί γνωστό συμπλήρωμα διατροφής

Έκκληση Μητροπολίτη: «Φορέστε μάσκες - Οι εικόνες δεν έχουν ανοσία»