Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Νεκρός μηχανικός αεροσκαφών: Πέθανε ξαφνικά μπροστά στην αρραβωνιαστικιά του

Νεκρός μηχανικός αεροσκαφών: Πέθανε ξαφνικά μπροστά στην αρραβωνιαστικιά του
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ο θάνατός του σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οφείλεται σε καρδιακή ανακοπή

Τραγικό και αναπάντεχο τέλος στα Γιάννενα για νεαρό μηχανικό αεροσκαφών που κατέρρευσε μπροστά στην αρραβωνιαστικιά του.

Παρά τις προσπάθειες και την γρήγορη μεταφορά του σε νοσοκομείο στα Γιάννενα, ο μηχανικός έφυγε από τη ζωή. Οι προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν δεν απέδωσαν και η τραγική είδηση του θανάτου του, σκόρπισε θλίψη στον τόπο καταγωγής του, τη Ναύπακτο.

Ο άτυχος 38χρονος, πέθανε χθες βράδυ (22-01-2022) στα Γιάννενα, όπου βρισκόταν μαζί με την αρραβωνιαστικιά του. Ο θάνατός του σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οφείλεται σε καρδιακή ανακοπή.

Ο εκλιπών ήταν μηχανικός της πολεμικής αεροπορίας, αλλά ένα σοβαρό ατύχημα που είχε πριν χρόνια, τον ανάγκασε να βγει αρκετά νωρίς σε σύνταξη. Διέμενε στην Ναύπακτο, στην περιοχή του Κεφαλοβρύσου και βρισκόταν στα Γιάννενα, καθώς από εκεί κατάγεται η αρραβωνιαστικιά του.

Σύμφωνα με το npress.gr, η κηδεία του έγινε το μεσημέρι στο Ξηροπήγαδο, στην εκκλησία της Ζωοδόχου Πηγής.

Πηγή: newsit

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Έρευνες της ΕΛΑΣ για το κύκλωμα ψευδών συνταγογραφήσεων

Τραγωδία με νεκρό 4χρονο αγοράκι σε φρικτό τροχαίο