Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Στο νοσοκομείο πυροσβέστης από τη μάχη με τη φωτιά στην Ηλεία

Στο νοσοκομείο πυροσβέστης από τη μάχη με τη φωτιά στην Ηλεία
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Λιποθύμησε γιατί μάλλον εισέπνευσε καπνό

«Πριν από λίγο, ένα ασθενοφόρο πήρε έναν πυροσβέστη, ο οποίος λιποθύμησε γιατί μάλλον εισέπνευσε καπνό» είπε στο newsit.gr ο Δήμαρχος Πύργου.

Όπως είπε ο κύριος Αντωνακόπουλος, «αυτή την ώρα έχουμε εστίες, οι οποίες είναι στοιχεία αναζωπύρωσης σε μέτωπο περίπου 500 μέτρων. Υπάρχουν δυνάμεις από την πολιτική προστασία του δήμου, ήδη έχουμε 4 βυτιοφόρα εκεί, καθώς υπάρχουν και οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας».

Εμφανίστηκε ωστόσο αισιόδοξος, παρά τον δυνατό αέρα. «Έχει αέρα, αλλά πιστεύουμε ότι οι δυνάμεις που είναι εκεί θα αποτρέψουν περαιτέρω αναζωπυρώσεις. Η φωτιά κινείται προς το χωριό, αλλά είναι περίπου 1,5 χιλιόμετρο μακριά, δεν κινδυνεύει ακόμα το χωριό Κορυφή του Πύργου Ηλείας. Στο χωριό αυτό κάθε καλοκαίρι έχουμε 5 με 10 φωτιές και όλοι οι κάτοικοι μιλούν πλέον για κάποιον μανιακό εμπρηστή» είπε στο newsit.gr ο Παναγιώτης Αντωνακόπουλος.

* Φωτογραφία αρχείου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Νέα ψηφιακά εργαλεία και εφαρμογές στη μάχη με τα κουνούπια

Ενδιαφέρον από την Κεντρική Μακεδονίας για το σήμα τοπική ποιότητας
akinita-kastra-thessaloniki