Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Οι ιστολογικές θα ρίξουν φως στον θάνατο βρέφους στο νοσοκομείο Γρεβενών

Οι ιστολογικές θα ρίξουν φως στον θάνατο βρέφους στο νοσοκομείο Γρεβενών
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Η νεκροψία - νεκροτομή δεν έδωσε σαφείς ενδείξεις για τα αίτια

Η νεκροψία - νεκροτομή στο μόλις 35 ημερών βρέφος που κατέληξε, χθες το μεσημέρι, στο νοσοκομείο Γρεβενών δεν έδωσε σαφείς ενδείξεις για τα αίτια του θανάτου του και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων.

 Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο ιατροδικαστής Κοζάνης Ιωάννης Φούντος, «ελήφθησαν δείγματα προκειμένου να γίνουν ιστολογικές εξετάσεις», που αναμένεται να ρίξουν φως στον αιφνίδιο θάνατο του βρέφους.

Παρών στη διαδικασία της νεκροτομής ήταν και ιδιώτης ιατροδικαστής, τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας του μόλις 35 ημερών βρέφους, το οποίο μετέφεραν, με πυρετό, στο νοσοκομείο Γρεβενών οι γονείς του και δύο ημέρες αργότερα κατέληξε στην Παιδιατρική Κλινική.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση της διοίκησης του Νοσοκομείου Γρεβενών για το περιστατικό.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Εντυπωσιάζει το μεγαλύτερο κοπάδι δελφινιών που έχει καταγραφεί στη χώρα (VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Άνοιξε πύλες νέο κατάστημα McDonald’s – Drive thru όλο το 24ωρο