Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

«Θερινή» εμφάνιση του πρέσβη των ΗΠΑ στην Αλεξανδρούπολη - Οργή του Μητροπολίτη

«Θερινή» εμφάνιση του πρέσβη των ΗΠΑ στην Αλεξανδρούπολη - Οργή του Μητροπολίτη
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
«Ο Αμερικανός Πρέσβης των Η.Π.Α. στην Ελλάδα δεν μπορεί να εμφανίζεται ανεπίσημα και μάλιστα με ανέμελη θερινή ενδυμασία στην Αλεξανδρούπολη»

Αν και έχουν συμπληρωθεί 3,5 μήνες από τη στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του και ήδη έχει επισκεφθεί και άλλα σημεία της χώρας, ο Ελληνοαμερικανός πρέσβης, Τζορτζ Τσούνης, βρέθηκε πρώτη φορά στην Αλεξανδρούπολη. 

Συγκεκριμένα, συνόδευσε τον γνωστό φιλέλληνα και ένθερμο υποστηρικτή διαχρονικά των ελληνικών θέσεων στις ΗΠΑ, Ρόμπερτ Μενέντεζ. 

Ωστόσο, αυτό που φαίνεται να προκάλεσε αντιδράσεις -υπήρξαν αρκετά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης- ήταν η εμφάνιση του κ. Τσούνη, ο οποίος φορούσε βερμούδα, σανδάλια και μια μωβ μπλούζα που έγραφε «pride beach».

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και ο μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος εξέδωσε ανακοίνωση για το συγκεκριμένο θέμα. 

«Ο Αμερικανός Πρέσβης των Η.Π.Α. στην Ελλάδα δεν μπορεί να εμφανίζεται ανεπίσημα και μάλιστα με ανέμελη θερινή ενδυμασία στην Αλεξανδρούπολη», αναφέρει χαρακτηριστικά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Σταϊκούρας: Επίτευγμα με πολλαπλά οφέλη η έξοδος από ενισχυμένη εποπτεία

Κικίλιας: Στα 2,6 δισ. ευρώ οι ταξιδιωτικές εισπράξεις τον Ιούνιο