Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Ντόρα Κουτροκόη: Ξαφνικό τέλος από τον ΣΚΑΪ – Τι συνέβη με το κανάλι

Ντόρα Κουτροκόη: Ξαφνικό τέλος από τον ΣΚΑΪ – Τι συνέβη με το κανάλι
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Αποχωρεί από την εκπομπή «Σήμερα» με Οικονόμου - Παυλόπουλο

Μια απρόσμενη είδηση για την πρωινή ενημερωτική ζώνη του ΣΚΑΙ και την εκπομπή «Σήμερα» ανακοίνωσε η Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day.

Σύμφωνα με πληροφορίες της η Ντόρα Κουτροκόη θα βρίσκεται στην εκπομπή «Σήμερα» μέχρι και αύριο Παρασκευή και μετά αποχωρεί. Οπως είπε, πρόκειται για προσωπική απόφαση της διοίκησης, ενώ η Ντόρα Κουτροκόη δεν θα παραμείνει στον ΣΚΑΙ.

Οι σχέσεις της Ντόρας Κουτροκόη με τους δύο συμπαρουσιαστές, Δημήτρη Οικονόμου και Ακη Παυλόπουλο, παραμένουν πολύ καλές, ωστόσο τηλεοπτικά δεν έδεσαν.

Την ίδια στιγμή πρακτικά υπήρχαν πολλά θέματα στην εκπομπή, όπως για παράδειγμα το θέμα των παραθύρων όπου σε μόνιμη βάση πέραν των καλεσμένων υπήρχαν και τρία παράθυρα.

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι το τελευταίο διάστημα ο ρόλος της Ντόρας Κουτροκόη στο «Σήμερα» είχε περιοριστεί κατά πολύ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ρέθυμνο: «Τρελή» πορεία για φλεγόμενο βαν μέσα στο Ρέθυμνο (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Επιστρεπτέα προκαταβολή: Παράταση έως τις 30/12 για την υποβολή δικαιολογητικών