Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Αστυνομικοί της Δυτικής Μακεδονίας μοίρασαν είδη ανάγκης και δώρα

Αστυνομικοί της Δυτικής Μακεδονίας μοίρασαν είδη ανάγκης και δώρα
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Τα είδη που συγκεντρώθηκαν από το προσωπικό των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας, προσφέρθηκαν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και φορείς

Είδη πρώτης ανάγκης και δώρα προσέφεραν σε ιδρύματα και φορείς οι αστυνομικές υπηρεσίες της Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο των δράσεων του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, που ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, προγραμματίστηκε μία πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση ειδών και δώρων από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, για την ενίσχυση φορέων και Ιδρυμάτων.

Τα είδη που συγκεντρώθηκαν από το προσωπικό των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας, προσφέρθηκαν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και φορείς των κατά τόπων Περιφερειακών Ενοτήτων, ως μια συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου τους.

Συγκεκριμένα, τα είδη που συγκεντρώθηκαν, παραδόθηκαν από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης στο Τιάλειο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κοζάνης, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Γρεβενών στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητρόπολης Γρεβενών, από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Καστοριάς στον Δήμο 'Αργους Ορεστικού (Επιτροπή Κοινωνικής Αλληλεγγύης) και από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Φλώρινας στο Κέντρο Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης Φλώρινας ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ. (πρώην ΚΕΚΥΚΑμεΑ).

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Επίσκεψη του Ανδρουλάκη στην «Παιδική Ομπρέλα»

9 παράξενα έθιμα για τα Χριστούγεννα στην Ευρώπη - Τι ξεχώρισε το BBC στην Ελλάδα