Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Στο δόκανο της ΕΛ.ΑΣ. 127 άτομα για παράνομο τζόγο την περίοδο των εορτών

Στο δόκανο της ΕΛ.ΑΣ. 127 άτομα για παράνομο τζόγο την περίοδο των εορτών
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
78 παραβάσεις έφεραν στο φως οι σαρωτικοί έλεγχοι σε όλη τη χώρα

Με χειροπέδες κατέληξαν 127 άτομα, που πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω από την ΕΛ.ΑΣ. να παίζουν παράνομα τυχερά παιχνίδια την περίοδο των εορτών.

Στο πλαίσιο μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης για την πάταξη του παράνομου τζόγου, από τις 16 Δεκεμβρίου έως τις 7 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκαν συνολικά 3.287 έλεγχοι σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι έφεραν στο φως 77 παράνομα μίνι καζίνο, καθώς και μία υπόθεση συμμετοχής σε παράνομα τυχερά παιχνίδια μέσω του διαδικτύου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., εκτός από τους 127 συλληφθέντες, αντιμέτωπα με τον νόμο θα βρεθούν και άλλα 118 άτομα, εναντίον των οποίων έχουν σχηματιστεί δικογραφίες.

Από τις έρευνες που διενεργήθηκαν, κατασχέθηκαν – μεταξύ άλλων – 14 παιγνιομηχανήματα, 3 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 5 οθόνες, καταγραφικό και 7 κάμερες, μάρκες, τράπουλες, ζάρια, καθώς και 49.120 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ ΕΔΩ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Δέσμευση Τσίπρα για 13η σύνταξη και απόδοση αναδρομικών σε συνταξιούχους

Θεσσαλονίκη: Φάρσες για βόμβα σε σχολεία - «Η Αστυνομία μπορεί να βρει τα πάντα»