Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Έρχονται οι Αλκυονίδες μέρες – Τι καιρό θα κάνει μέχρι το Σαββατοκύριακο

Έρχονται οι Αλκυονίδες μέρες – Τι καιρό θα κάνει μέχρι το Σαββατοκύριακο
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Με πολύ καλές καιρικές συνθήκες θα κυλίσουν οι επόμενες ημέρες στις περισσότερες περιοχές της χώρας

Με άνοδο της θερμοκρασίας που θα φτάσει ακόμη και τους 20 βαθμούς πλησιάζουν οι Αλκυονίδες ημέρες.

Όπως αναφέρει ο μετεωρολόγος Γιώργος Τσατραφύλλιας, Με πολύ καλές καιρικές συνθήκες θα κυλίσουν οι επόμενες ημέρες στις περισσότερες περιοχές της χώρας  με  τον υδράργυρο να ανεβαίνει, ωστόσο τη νύχτα και νωρίς το πρωί το κρύο θα διατηρηθεί.

Όπως προσθέτει, φέτος θα τσικνήσουμε με γενικά αίθριο καιρό, βοριάδες μέχρι 6 μποφόρ στο Αιγαίο και μέγιστες θερμοκρασίες τους 14 με 15 βαθμούς.

Από την Παρασκευή και κυρίως το Σαββατοκύριακο τα θερμόμετρα θα πάρουν την ανηφόρα και δεν αποκλείεται να ξεπεράσουν στα ηπειρωτικά τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός θα αλλάξει ξανά με νέο ψυχρό κύμα από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας. 

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο Γιώργος Τσατραφύλλιας ανέφερε:

Έρχονται αλκυονίδες ημέρες με 20άρια!

Με πολύ καλές καιρικές συνθήκες θα κυλίσουν οι επόμενες ημέρες στις περισσότερες περιοχές της χώρας με τον υδράργυρο να τραβάει την ανηφόρα , ωστόσο τη νύχτα και νωρίς το πρωί το κρύο θα διατηρηθεί.Φέτος θα τσικνήσουμε με γενικά αίθριο καιρό,βοριάδες μέχρι 6 μποφόρ στο Αιγαίο και μέγιστες θερμοκρασίες τους 14 με 15 βαθμούς. ,Από την Παρασκευή και κυρίως το Σαββατοκύριακο τα θερμόμετρα θα πάρουν την ανηφόρα και δεν αποκλείεται να ξεπεράσουν στα ηπειρωτικά τους 19 με 20 βαθμούς Κελσίου.Επιπλεόν η ηλιοφάνεια και οι καλοτάξιδες θάλασσες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού.Οι πολύ καλές καιρικές συνθήκες θα συνεχιστούν και τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας ωστόσο στη συνέχεια θα κρυώσουμε για λίγο!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Μετρό Θεσσαλονίκης: Μετά την Καλαμαριά, οι επεκτάσεις προς δυτικά – αεροδρόμιο

Θεσσαλονίκη: 14 τόνοι ανθρωπιστικής βοήθειας σε Τουρκία, Συρία από την Θέρμη