Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Τραγωδία στα Τέμπη: Προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο πήρε ο σταθμάρχης

Τραγωδία στα Τέμπη: Προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο πήρε ο σταθμάρχης
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ο συνήγορός του 59χρονου είπε πως ο πελάτης του «αναλαμβάνει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί», τονίζοντας παράλληλα πως είναι συντετριμμένος από την τραγωδία

Προθεσμία για να απολογηθεί το Σάββατο πήρε ο 59χρονος σταθμάρχης της Λάρισας, ο οποίος βαρύνεται με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για την τραγωδία στα Τέμπη.

Πριν λίγα λεπτά ο συνήγορός του Στέφανος Παντζαρτζίδης, σε δηλώσεις του, είπε πως ο πελάτης του «αναλαμβάνει το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί», τονίζοντας παράλληλα πως είναι συντετριμμένος από την τραγωδία.

Επίσης, ο συνήγορος του 59χρονου είπε πως αν και είναι νωρίς ακόμη για όλα, «θα πρέπει να μην κοιτάμε μόνο το δέντρο και να χάνουμε το δάσος» σημειώνοντας πως όλα τα υπόλοιπα θα μελετηθούν εφόσον ληφθεί το αντίγραφο της δικογραφίας.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Κορωνοϊός: 82 νεκροί σε μια εβδομάδα - Η έκθεση του ΕΟΔΥ

Γκάγκα για Τέμπη: Οι συγγενείς δεν θα δουν τους νεκρούς, να τους θυμούνται γερούς