Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Τέμπη: Ανείπωτος πόνος στην κηδεία της 19χρονης Αναστασίας στα Καλάβρυτα (ΦΩΤΟ)

Τέμπη: Ανείπωτος πόνος στην κηδεία της 19χρονης Αναστασίας στα Καλάβρυτα (ΦΩΤΟ)
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Η Αναστασία Παπαγγελή είχε μεταβεί στην Αθήνα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, προκειμένου να είναι μαζί με την οικογένειά της και επέστρεφε με το μοιραίο τρένο στην Θεσσαλονίκη

Σε κλίμα άφατου πόνου και ανείπωτης θλίψης τελέστηκε σήμερα το μεσημέρι στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου, στην κοινότητα Λυκούρια των Καλαβρύτων, η εξόδιος ακολουθία της Αναστασίας Παπαγγελή, της 19χρονης φοιτήτριας του ΑΠΘ, που έχασε τη ζωή της στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα κοντά στα Τέμπη.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ - ΜΠΕ, στην εξόδιο ακολουθία προεξήρχε ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Ιερώνυμος, ενώ συγγενείς, φίλοι και οι κάτοικοι της Λυκούριας, τόπο καταγωγής της 19χρονης, κατέκλυσαν τον ιερό ναό, προκειμένου να απευθύνουν το τελευταίο αντίο στην Αναστασία  και να συμπαρασταθούν στους γονείς και τα αδέλφια της.

Η Αναστασία Παπαγγελή είχε μεταβεί στην Αθήνα για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, προκειμένου να είναι μαζί με την οικογένειά της και επέστρεφε με το μοιραίο τρένο στην Θεσσαλονίκη, όπου σπούδαζε στην Γεωπονική σχολή του ΑΠΘ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Ανδρουλάκης: Χρέος μας να δημιουργήσουμε ένα πραγματικά ισχυρό κράτος

Τρόμος για γυναίκα στη Θεσσαλονίκη: Την κρατούσε όμηρο ο σύντροφός της