Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Στο νοσοκομείο με κάταγμα στο κρανίο 5χρονη – Τραυματίστηκε σε παιδική χαρά

Στο νοσοκομείο με κάταγμα στο κρανίο 5χρονη – Τραυματίστηκε σε παιδική χαρά
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Το κοριτσάκι νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο – Το τραύμα βρίσκεται πολύ κοντά στο μάτι

Με κάταγμα στο κρανίο νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο ένα κοριτσάκι πέντε χρονών που τραυματίστηκε σε παιδική χαρά στην Αρχαία Ολυμπία.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, το κοριτσάκι τραυματίστηκε χθες το απόγευμα σε παιδική χαρά της Αρχαίας Ολυμπίας, όπου είχε πάει για να παίξει. Ο τραυματισμός της έγινε όταν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σκόνταψε και έπεσε πάνω σε ένα σίδερο, το οποίο προεξείχε από χαμηλή μάντρα.

Το μικρό παιδί χτύπησε το πρόσωπό του, πολύ κοντά στο μάτι. Αργότερα, οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπέστη κάταγμα κρανίου.

Η 5χρονη μεταφέρθηκε από τους γονείς της αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας, στην συνέχεια στη Νοσηλευτική Μονάδα Πύργου, ενώ τώρα βρίσκεται στο παιδιατρικό νοσοκομείο της Πάτρας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: «Γέφυρα ζωής» για μωρό 2 ετών - Συγκινεί το ευχαριστώ των γονιών

Κουτσούμπας: Τα σπίτια του λαού μπορεί να τα σώσει μόνο ο λαϊκός ξεσηκωμός