Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Ίλιον: 13χρονος με σουγιά μπήκε σε fast food και απείλησε τον υπεύθυνο του μαγαζιού

Ίλιον: 13χρονος με σουγιά μπήκε σε fast food και απείλησε τον υπεύθυνο του μαγαζιού
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Η αστυνομία τον εντόπισε και τον συνέλαβε – Εξετάζονται οι λόγοι της πράξης του

Με έναν σουγιά στα χέρια, ένας 13χρονος εισέβαλε το απόγευμα της Δευτέρας (22/5), στα Mc Donald’s στο Ίλιον, κατευθύνθηκε προς τον 28χρονο υπεύθυνο του καταστήματος και τον απείλησε, ενώ στη συνέχεια βγήκε και πάλι έξω.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η άμεση δράση και στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ., που εντόπισαν τον 13χρονο στη συμβολή των οδών Αετομηλίτσης και Πετρουπόλεως και τον προσήγαγαν στο τμήμα ασφαλείας Ιλίου, όπου και συνελήφθη.

Από τον έλεγχο που του έγινε εντοπίστηκε ο σουγιάς με λάμα μήκους 5 εκατοστών και έτσι σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το νόμο περί όπλων.

Οι αστυνομικοί μέσα από καταθέσεις που συλλέγουν, εξετάζουν τους λόγους που ο 13χρονος οδηγήθηκε σε αυτή του την πράξη.

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
O Φέλιξ Μπριχ διαιτητής στον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Αλέξης Τσίπρας: Οδυνηρό σοκ το αποτέλεσμα – Συγνώμη από όσους πληγώσαμε