Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Εκλογές 2023: Ψήφισαν μετά το πανηγύρι - Με νταούλια, ζουρνάδες και φορεσιές

Εκλογές 2023: Ψήφισαν μετά το πανηγύρι - Με νταούλια, ζουρνάδες και φορεσιές
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Στις 7 το πρωί στο Ευηνοχώρι της Ναυπακτίας

Με τις παραδοσιακές στολές και τα νταούλια να τους συνοδεύουν, πήγαν να ψηφίσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στο Ευηνοχώρι της Ναυπακτίας.

Οι κάλπες σε όλη την Ελλάδα άνοιξαν στις 7 το πρωί. Κι όπως ένα ζευγάρι στην Κηφισιά αποφάσισε μετά το γλέντι του γάμου τους να πάει να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα, έτσι και οι κάτοικοι στο Ευηνοχώρι της Ναυπακτίας πήγαν να ψηφίσουν μετά το πανηγύρι του χωριού τους.

Όπως αναφέρει το Nafpaktia news, το πανηγύρι του Αϊ Γιαννιού είναι ένα έθιμο πολλών χρόνων που ξεκινά πριν από την Ελληνική ΕΠανάσταση. Φέτος, όμως, συνέπεσε με τις εθνικές εκλογές με κάποιους από τους συμμετέχοντες να πηγαίνουν με νταούλια και ζουρνάδες και φορώντας τις παραδοσιακές στολές τους να ψηφίσουν αμέσως μόλις άνοιξαν οι κάλπες.

Πηγή: naupaktia news 

  ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ Εκλογές 2023: Τι δεν πρέπει να κάνετε - Η μεγάλη αλλαγή σε σχέση με τον Μάιο Thessaloniki Pride: Με χρώμα και πλήθος κόσμου η πορεία υπερηφάνειας (ΦΩΤΟ & VIDEO)  ΕΚΤΑΚΤΟ: Σταματάει την προέλαση η Wagner στη Ρωσία - Γιατί επιστρέφουν στα στρατόπεδα 
Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Εκλογές 2023: Πώς ψήφισαν οι Έλληνες του εξωτερικού

Πάμε Στοίχημα: Με τα γκολ στο Παλμέιρας - Μποταφόγκο