Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Ίσμα Τουλάτου: Πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία 3 μέρες πριν γεννήσει

Ίσμα Τουλάτου: Πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία 3 μέρες πριν γεννήσει
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Διένυε τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της - Πότε και πού πρόκειται να γίνει η κηδεία της

Από εγκεφαλική αιμορραγία προήλθε ο θάνατος της δημοσιογράφου Ίσμας Τουλάτου. Όπως ανέφερε ρεπορτάζ του Alpha σχετικά με τη νεκροψία, η δημοσιογράφος πιθανότατα είχε ανεύρυσμα το οποίο η ίδια δεν το γνώριζε.

Το Σάββατο η κηδεία της Ίσμας Τουλάτου

Ο θάνατος της Ίσμας Τουλάτου σκόρπισε θλίψε στον δημοσιογραφικό χώρο. Η συντάκτρια του πολιτιστικού ρεπορτάζ Ίσμα Τουλάτου έφυγε από τη ζωή το πρωί της Κυριακής, καθώς διένυε τον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το βράδυ της Κυριακής, ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε ξαφνικά, στο σπίτι της, όπου βρισκόταν με τη μητέρα της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 52χρονη δημοσιογράφος ήταν ήδη νεκρή όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Η κηδεία της θα τελεστεί το Σάββατο, 15 Ιουλίου 2022, στις 12μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στο χωριό Φλόκα στην Αρχαία Ολυμπία.

Πηγή: iefimerida.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το θανατηφόρο τροχαίο με νταλίκα στις Σέρρες

Κιλκίς: Μεγάλος τυχερός κέρδισε 200.000 ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ