Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Κατάρρευση γέφυρας: Λήξη ερευνών στην Πάτρα- Δεν βρέθηκαν εγκλωβισμένοι

Κατάρρευση γέφυρας: Λήξη ερευνών στην Πάτρα- Δεν βρέθηκαν εγκλωβισμένοι
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Μετά από τρεις ημέρες εξονυχιστικού ελέγχου

Ολοκληρώθηκε η έρευνα της 6ης ΕΜΑΚ για τυχόν εγκλωβισμένους κάτω από την γέφυρα που κατάρρευσε στην περιοχή Μποζαΐτικα της Πάτρας.

Η αισιοδοξία που επικράτησε το τελευταίο 24ωρο, καθώς δεν είχε αναφερθεί αναζήτηση ατόμου ή ατόμων από οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν υπήρξαν μακάβρια ευρήματα στο σημείο από τα συνεργεία διάσωσης, τελικά επαληθεύτηκε, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.

Μετά από τρεις ημέρες εξονυχιστικού ελέγχου, ακόμη και με την παρουσία ειδικά εκπαιδευμένων σκυλιών (του Λούκας και του Τζόρνταν) δεν υπήρξε κανείς που να καταπλακώθηκε από τους τόνους τσιμέντου.

Εξάλλου, αύριο θα μεταβεί στον ανακριτή ο ένας από τους εργαζόμενους που συνελήφθησαν μετά από την κατάρρευση της γέφυρας ενώ προθεσμία για να παρουσιαστεί την Παρασκευή στις ανακριτικές αρχές έλαβε ένας ακόμα από τους εργαζόμενους που έχουν συλληφθεί.

Για τους άλλους δύο εργαζόμενους που νοσηλεύονται φρουρούμενοι έχουν κινηθεί οι σχετικές διαδικασίες.

Το πέμπτο άτομο που αναζητείται, αναμένεται να παρουσιαστεί οικειοθελώς στις Αρχές αύριο, όπως έχει ενημερώσει μέσω του δικηγόρου του.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Οι μελισσοκόμοι της Θεσσαλονίκης στο πλευρό των Πυροσβεστών με οχήματα και δεξαμενές

Πυρόπληκτες επιχειρήσεις: Aποζημίωση 534 ευρώ σε εργαζόμενους - Πώς θα δοθεί