Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Τροχαίο σε σήραγγα στη Βέροια - Έκλεισε για δύο ώρες η Εγνατία Οδός (VIDEO)

Τροχαίο σε σήραγγα στη Βέροια - Έκλεισε για δύο ώρες η Εγνατία Οδός (VIDEO)
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
ΙΧ αυτοκίνητο έπεσε σε φορτηγάκι – Ακινητοποιήθηκε και νταλίκα προσπαθώντας να τα αποφύγει

Τροχαίο ατύχημα λόγω του οποίου έκλεισε για λίγο παραπάνω από δύο ώρες μια σήραγγα, σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Εγνατία Οδό στο δρόμο από Βέροια προς Κοζάνη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αστυνομία, το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 05:45. Ένα φορτηγάκι σταμάτησε λόγω μηχανικής βλάβης μέσα στη σήραγγα και λίγη ώρα αργότερα ένα ΙΧ αυτοκίνητο έπεσε πάνω του. Από πίσω ακολουθούσε και φορτηγό, το οποίο προκειμένου να αποφύγει τη σύγκρουση με τα άλλα δύο οχήματα, φρέναρε, πέρασε στο δίπλα ρεύμα και ακινητοποιήθηκε.

Από τη σύγκρουση και την ακινητοποίηση του φορτηγού υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές και δεν αναφέρθηκε κάποιος τραυματισμός. Ωστόσο διεκόπη για λίγο παραπάνω από δύο ώρα η κυκλοφορία στη σήραγγα. Ο δρόμος έκλεισε και η κυκλοφορία των υπόλοιπων οχημάτων γινόταν με εκτροπή από την παλιά εθνική οδό. Εν τέλει λίγο μετά τις 08:00 τα οχήματα μετακινήθηκαν από το σημείο και ο δρόμος δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία.

Σημειώνεται ότι στο σημείο δημιουργήθηκε μεγάλο μποτιλιάρισμα από άλλα αυτοκίνητα και φορτηγά τα οποία είχαν εγκλωβιστεί μέχρι να ανοίξει η σήραγγα. 

Δείτε video από το σημείο:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλία: Πάνω από 10.200 κλήσεις στο κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής

Θεσσαλονίκη: Διέρρηξαν και έκλεψαν τον ίδιο φούρνο 2 φορές σε ένα μήνα