Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Κως: Διατάχθηκε ΕΔΕ για αστυνομικούς που «μπάλωσαν» λακκούβα σε δρόμο (VIDEO)

Κως: Διατάχθηκε ΕΔΕ για αστυνομικούς που «μπάλωσαν» λακκούβα σε δρόμο (VIDEO)
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Η κίνησή τους προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου

Αντιδράσεις προκάλεσε η απόφαση δύο αστυνομικών στην Κω να κάνουν μια καλή πράξη. Όπως αναφέρει το vimatisko.gr, οι αστυνομικοί αποφάσισαν να «μπαλώσουν» μια λακκούβα σε έναν δρόμο και τώρα θα περάσουν από ένορκη διοικητική εξέταση (ΕΔΕ).

Πιο συγκεκριμένα, μετά από καταγγελίες πολιτών για λακκούβες στη Μεσαρία, οι δύο αστυνομικοί πήγαν να ελέγξουν τον δρόμο και αποφάσισαν να αναλάβουν δράση. Σταμάτησαν μπετονιέρα που περνούσε τυχαία και ζήτησαν από τον οδηγό να ρίξει λίγο μπετόν. Οι ίδιοι βοήθησαν παίρνοντας το φτυάρι κλείνοντας προσωρινά τις επικίνδυνες λακκούβες.

Ωστόσο αυτή η πράξη τους έβαλε σε μπελάδες, καθώς αναμένεται να περάσουν ΕΔΕ, ενώ η κίνησή τους προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργου Χατζημάρκου.

«Οι συγκεκριμένοι αστυνομικοί επέλεξαν την Αυτοδικία για να αντιμετωπίσουν ένα πρόβλημα που, κατά την άποψή τους, το κράτος δεν είχε επιλύσει αρκετά γρήγορα, στέλνοντας το μήνυμα ότι οποιοσδήποτε αντιμετωπίζει προβλήματα και δεν βρίσκει άμεση λύση από το κράτος, πρέπει να πάρει τα πράγματα, ίσως ακόμα και παρανομώντας, στα χέρια του» ανέφερε στην ανάρτησή του ο Γιώργος Χατζημάρκος.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Κορωπί: Σύλληψη 62χρονου για κλοπή 8 οχημάτων

Έρχονται αλλαγές για τη θητεία στον Στρατό - Εφαρμόζεται Μοντέλο Φινλανδίας