Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Τέμπη: Το μνημείο για τους 57 νεκρούς μετά την πορεία στη Λάρισα (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Τέμπη: Το μνημείο για τους 57 νεκρούς μετά την πορεία στη Λάρισα (ΦΩΤΟ + VIDEO)
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Πρόκειται για μια πλακέτα αφιερωμένη “στις 57 αδικοχαμένες ψυχές στο σιδηροδρομικό έγκλημα στα Τέμπη στις 28/2/2023

Μεγαλειώδης ήταν η διαδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα για τον ένα χρόνο από τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, σήμερα, Τετάρτη (28/2).

Όπως μεταδίδει το onlarissa.gr, η πορεία ξεκίνησε από την κεντρική πλατεία της Λάρισας και κατέληξε στην πλατεία του ΟΣΕ, όπου και πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια του μνημείου για τα 57 θύματα του πολύνεκρου δυστυχήματος.

Πρόκειται για μια πλακέτα αφιερωμένη “στις 57 αδικοχαμένες ψυχές στο σιδηροδρομικό έγκλημα στα Τέμπη στις 28/2/2023. Έγκλημα προδιαγεγραμμένο. Αγωνιζόμαστε για τη δικαίωση των νεκρών μας.” “Υπερασπίσου το παιδί, γιατί αν γλιτώσει το παιδί υπάρχει ελπίδα” αναφέρει επίσης με μεγάλα γράμματα.

Ιδιαίτερη συγκίνηση επικράτησε όταν οι συγκεντρωμένοι είπαν το τραγούδι “Γυρίζω τις πλάτες μου στο μέλλον” ενώ υψώθηκε πανό με τα ονόματα των αδικοχαμένων.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Έξαρση κρουσμάτων κοκκύτη στην Ελλάδα: Ποιους χτυπά - Αναγκαίος ο εμβολιασμός

Πέθανε ο σπουδαίος ηθοποίος Ηλίας Λογοθέτης