Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Διαρρήκτες – «αναρριχητές» άδειαζαν σπίτια στη βόρεια Ελλάδα: «Μπούκαραν» από μπαλκόνια

Διαρρήκτες – «αναρριχητές» άδειαζαν σπίτια στη βόρεια Ελλάδα: «Μπούκαραν» από μπαλκόνια
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας

Διαρρήκτες - αναρριχητές "ξάφριζαν" σπίτια στη βόρεια Ελλάδα με τη λεία τους να υπερβαίνει τις 90.000 ευρώ, σε μετρητά, κοσμήματα, χρυσές λίρες και ηλεκτρονικές συσκευές.

Πρόκειται για πολυμελή εγκληματική ομάδα που δρούσε με διαφορετικές συνθέσεις από τον περυσινό Οκτώβριο έως τον φετινό Ιανουάριο, κάνοντας τη μία κλοπή μετά την άλλη. Οι αστυνομικές αρχές εξιχνίασαν 13 κλοπές (10 σε σπίτια και 3 σε οχήματα) που τελέστηκαν κατά το παραπάνω διάστημα σε Πέλλα, Καστοριά, Ροδόπη και Σέρρες, ταυτοποιώντας τρία φερόμενα μέλη της (ημεδαποί).

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. οι δράστες αναρριχούνταν στα μπαλκόνια των σπιτιών - «στόχων» και παραβίαζαν τις μπαλκονόπορτες ή την κεντρική είσοδο μονοκατοικιών. Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται τόσο για την ταυτοποίηση των άγνωστων συνεργών τους όσο και για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους σε ανάλογες αξιόποινες πράξεις.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Έδεσσας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΤΩΡΑ: Πορεία ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια στη Θεσσαλονίκη (ΦΩΤΟ)

Θανατηφόρο τροχαίο στο Μενίδι: Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός που παραβίασε STOP