Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Χειροπέδες σε 74χρονο στην Κρήτη - Κακοποιηούσε σεξουαλικά τα 4 εγγόνια του

Χειροπέδες σε 74χρονο στην Κρήτη - Κακοποιηούσε σεξουαλικά τα 4 εγγόνια του
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Στην απολογία φέρεται να είπε ότι «αν έχει διαπράξει τα αποδιδόμενα εγκλήματα, θα ήταν προτιμότερο να αυτοκτονήσει»

Στις φυλακές Τριπόλεως οδηγήθηκε μετά την απολογία του ένας 74χρονος καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος για την σεξουαλική κακοποίηση των τεσσάρων εγγονιών του.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, τα καταγγελλόμενα περιστατικά αφορούν παρελθόντα έτη όταν τα παιδιά ήταν ακόμα μικρά, ωστόσο η απολογία του ηλικιωμένου έγινε στα πλαίσια της τακτικής διαδικασίας.

Ο ίδιος στην απολογία φέρεται να είπε ότι «αν έχει διαπράξει τα αποδιδόμενα εγκλήματα, θα ήταν προτιμότερο να αυτοκτονήσει», σύμφωνα με το τοπικό μέσο. Ο 74χρονος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, σωματικής και ψυχικής, λόγω και της χρόνιας χρήσης ουσιών που φέρεται να έκανε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Ο νέος «δρόμος» που θα ενώσει Λ. Νίκης με Παλατάκι – Πώς θα γίνει (ΦΩΤΟ)

Βόρεια Μακεδονία: Ξεκίνησε η προεκλογική εκστρατεία για τις προεδρικές εκλογές