Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Πέθανε η τραγουδίστρια Γεωργία Λόγγου

Πέθανε η τραγουδίστρια Γεωργία Λόγγου
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Είχε ερμηνεύσει το «Η μάνα η Τούρκα, η μάνα η Γκρέκα»

Έφυγε από τη ζωή η Γεωργία Λόγγου, μια τραγουδίστρια με σπουδαία φωνή και ευρύ ρεπερτόριο, που κινούνταν από το ρεμπέτικο και το λαϊκό μέχρι το ελαφρό τραγούδι.

Τη δυσάρεστη είδηση του θανάτου της ανακοίνωσε μέσα από την προσωπική του σελίδας στο Facebook ο Σπύρος Μπιμπίλας γράφοντας: Η αυλαία έκλεισε για μια εμβληματική τραγουδίστρια της μεταπολίτευσης..Η Γεωργία Λόγγου που όλοι τραγουδήσαμε τα τραγούδια της, όπως το ιστορικό Η ΜΑΝΑ Η ΤΟΥΡΚΑ Η ΜΑΝΑ Η ΓΚΡΕΚΑ με τους υπέροχους στίχους του αξέχαστου συναδέλφου μας Κωστή Μαλκότση δεν είναι πια κοντά μας μετά από μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της...Θερμά συλλυπητήρια στα παιδιά της κι είναι σίγουρο πως μέσα από το έργο της δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

Κατά τη διάρκεια της μουσικής διαδρομής της η Γεωργία Λόγγου συνεργάστηκε με σημαντικούς συνθέτες και στιχουργούς μεταξύ των οποίων και οι Άκης Πάνου, Μανώλης Χιώτης, Μιχάλης Σουγιούλ, Λίνος Κόκοτος, Τάκης Μωράκης, Πυθαγόρας, Χρήστος Κολοκοτρώνης κ.α.

Η Γεωργία Λόγγου υπήρξε παντρεμένη με τον ηθοποιό Γιώργο Ζαχαριάδη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
ΑΑΔΕ: Ομαλά και εντός σχεδιασμού η διαδικασία της αυτοματοποιημένης υποβολής δηλώσεων

Σκάνδαλο με συμπληρώματα διατροφής κατά της χοληστερίνης στην Ιαπωνία