Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Τρίκαλα: Ο Κουρέτας έπαυσε τον προϊστάμενο Κτηνιατρικής - Έθαβε ζωντανά άρρωστα ζώα

Τρίκαλα: Ο Κουρέτας έπαυσε τον προϊστάμενο Κτηνιατρικής - Έθαβε ζωντανά άρρωστα ζώα
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Το πρωί ξεκινά πειθαρχική και διοικητική διερεύνηση του θέματος από την Περιφέρεια Θεσσαλίας

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα αντικαθίσταται ο προϊστάμενος Κτηνιατρικής Τρικάλων μετά από καταγγελία που έγινε και μιλά «για ταφή ζώων που νοσούσαν από πανώλη και θάφτηκαν στην ουσία ζωντανά δίχως να τηρηθούν τα όσα προβλέπονται από τη σχετική νομοθεσία με αποτέλεσμα στην περιοχή να αναδύεται στη συνέχεια έντονη δυσοσμία και να υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια Υγεία».

Όπως μεταδίδει το myvolos.net ο Περιφερειάρχης συγκάλεσε σύσκεψη το απόγευμα της Τετάρτης (24/7) με την Αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ Τρικάλων και τους υπηρεσιακούς της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας, σημειώνοντας πως «η διαχείριση της θανάτωσης και υγειονομικής ταφής των ζώων είναι ευθύνη της Περιφέρειας Θεσσαλίας».

Το πρωί ξεκινά πειθαρχική και διοικητική διερεύνηση του θέματος από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Επίσης το πρωί ο κ. Κουρέτας θα καταθέσει μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Τρικάλων για τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών. «Η ατομική ευθύνη είναι προτεραιότητα της διοίκησης μας» δηλώνει ο Περιφερειάρχης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Μέχρι 1η Αυγούστου οι αιτήσεις για προσχολική αγωγή στο δήμο Νεάπολης-Συκεών

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός επιχείρησε να πάρει αναρρωτική με ψευδείς ιατρικές εξετάσεις