Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Άγριος ξυλοδαρμός Βρετανού έξω από κέντρο διασκέδασης στη Ζάκυνθο

Άγριος ξυλοδαρμός Βρετανού έξω από κέντρο διασκέδασης στη Ζάκυνθο
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Ο 19χρονος δράστης στη θέα των αστυνομικών τράπηκε σε φυγή

Χειροπέδες έβαλε η Αστυνομία σε έναν 19χρονο Σέρβο στον πολύπαθο Λαγανά Ζακύνθου. Ο νεαρός Σέρβος συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής (26/7) από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, καθώς ξυλοκόπησε άγρια έναν Βρετανό, επίσης 19 ετών, έξω από κλαμπ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, οι αστυνομικοί που περιπολούσαν στην περιοχή του Λαγανά, εντόπισαν τον Σέρβο, ο οποίος νωρίτερα, είχε ξυλοκοπήσει και τραυματίσει τον Βρετανό συνομήλικό του.

Η συμπλοκή φαίνεται να έγινε στο πλαίσιο της γνωστής μεγάλης αντιπαλότητας που έχουν μεταξύ τους Σέρβοι και Βρετανοί.

Ο 19χρονος στη θέα των αστυνομικών τράπηκε σε φυγή και μετά από καταδίωξη ακινητοποιήθηκε, ενώ τραυμάτισε ελαφρά έναν αστυνομικό την στιγμή που γινόταν προσπάθεια να τον ακινητοποιήσουν.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου, ενώ η έρευνα για τυχόν συμμετοχή και άλλων ατόμων στο επεισόδιο συνεχίζεται.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ 

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Έρχεται νέος φωτοβολταϊκός σταθμός - Αντιδράσεις κατοίκων

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η εντυπωσιακή είσοδος της Ελλάδας στην τελετή έναρξης (VIDEO)