Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Αποκρουστικό θέαμα στο Βόλο: Η θάλασσα ξεβράζει νεκρά ψάρια... του γλυκού νερού

Αποκρουστικό θέαμα στο Βόλο: Η θάλασσα ξεβράζει νεκρά ψάρια... του γλυκού νερού
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Πού οφείλεται το φαινόμενο

Νεκρά ψάρια εκβράζει το κύμα στην παραλία του Βόλου κατά καιρούς τις απογευματινές ώρες, ενώ παραμένουν εκεί για μέρες με αποτέλεσμα να μυρίζουν και να διαμαρτύρονται πολίτες αλλά και καταστηματάρχες που βλέπουν τα τραπέζια να μην γεμίζουν με θαμώνες ή να επιλέγουν να φύγουν.

Σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας, Άννα Μαρία Παπαδημητρίου τα ψάρια είναι του γλυκού νερού και προέρχονται από τις παρακάρλιες περιοχές που είχαν πλημμυρίσει και τώρα μέσω της σήραγγας το νερό αυτό πέφτει στον Παγασητικό.

“Και η Διεύθυνση Υγείας και ο ΕΟΔΥ που ενημερώθηκε μου ανέφεραν ότι πρόκειται για ψάρια από την Κάρλα που ακόμη και μέσα στην σήραγγα είναι ζωντανά αλλά μόλις πέσουν στο θαλασσινό νερό πεθαίνουν. Ενημέρωσα και το λιμεναρχείο μήπως μπορεί να τα συγκεντρώνει αλλά πρέπει οπωσδήποτε να καθαρίζεται και η παραλία. Απαιτείται ένας συντονισμός μεταξύ των υπηρεσιών για να λυθεί το θέμα. Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορούμε με κάποιο τρόπο να τα σταματήσουμε να μην πέφτουν στον Παγασητικό“, επισήμανε μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου, η κ. Παπαδημητρίου.

Πηγή: ertnews

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στην Καρυά Ολύμπου – Σε υψόμετρο 800 μέτρων

Θεσσαλονίκη: Έργα για 5 μέρες – Πού τοποθετούνται στηθαία ασφαλείας