Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Ηράκλειο: Στα δικαστήρια ο Σέρβος που παρέσυρε δύο γυναίκες

Ηράκλειο: Στα δικαστήρια ο Σέρβος που παρέσυρε δύο γυναίκες
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Η Αστυνομία του είχε αφαιρέσει το δίπλωμα, καθώς λίγες μέρες πριν είχε παρασύρει και είχε σκοτώσει έναν 85χρονο

Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Ηρακλείου πέρασε σήμερα λίγο μετά τις 12:00 ο 47χρονος οδηγός από τη Σερβία ο οποίος παρέσυρε δύο γυναίκες στα Μάλια, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα είχε παρασύρει και έναν άνδρα ο οποίος μάλιστα δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του. 

Να σημειωθεί ότι για την παράσυρση των γυναικών διώκεται σε βαθμό πλημμελήματος, ενώ δικάζεται για για το ότι ήταν μεθυσμένος και δεν είχε δίπλωμα. 

Όπως αναφέρει μάλιστα το Creta24 και στις δύο περιπτώσεις ο 47χρονος είχε καταναλώσει αλκοόλ. 

Σημειώνεται ότι το πρώτο συμβάν έγινε στις 3 Σεπτεμβρίου όταν παρέσυρε έναν 85χρονο. Ο άνδρας είναι από τη Γερμανία και δουλεύει στο Ηράκλειο, και καθώς επέστρεφε από τη Σητεία παρέσυρε τον άτυχο άνδρα. 

Μετά το συμβάν ο 47χρονος κάλεσε ο ίδιος το ΕΚΑΒ και υπέδειξε μάλιστα στους διασώστες πού ακριβώς θα βρουν το θύμα και παραδόθηκε στην Αστυνομία, ωστόσο λίγες μέρες αργότερα έγινε πάλι το ίδιο. Η Αστυνομία του είχε πάρει το δίπλωμα, ωστόσο ο ίδιος παρουσίασε φωτοτυπία του διπλώματός του και κατάφερε να νοικιάσει ξανά αυτοκίνητο. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Αυξήσεις στο ενοίκιο: Τι μπορεί να κάνει ο ενοικιαστής για να προστατευθεί

Νόσος mpox: Εμβολιαστικό κέντρο στη Θεσσαλονίκη - Ποιοι πρέπει να εμβολιαστούν