Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Αυτοπυρπολήθηκε 44χρονη σε ταράτσα στα Ιωάννινα - Σε κρίσιμη κατάσταση

Αυτοπυρπολήθηκε 44χρονη σε ταράτσα στα Ιωάννινα - Σε κρίσιμη κατάσταση
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Γείτονες ενημέρωσαν την Πυροσβεστική ότι βγαίνει καπνός από την πολυκατοικία

Μάχη για την ζωή της δίνει μία 44χρονη γυναίκα, η οποία εντοπίστηκε με πολύ σοβαρά εγκαύματα στην ταράτσα πολυκατοικίας, το πρωί της Τρίτης (1/10) στα Ιωάννινα.

Το περιστατικό συνέβη σε πολυκατοικία στη Λεωφόρο Δωδώνης, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η 44χρονη βρέθηκε τυλιγμένη στις φλόγες, ενώ δίπλα της εντοπίστηκε ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υλικό.

Γείτονες ενημέρωσαν την Πυροσβεστική ότι βγαίνει καπνός από την πολυκατοικία και όταν έσπευσαν οι πυροσβέστες, βρήκαν την γυναίκα.

Σύμφωνα με το epiruspost, όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι η γυναίκα αυτοπυρπολήθηκε.

Η 44χρονη από τη Ρουμανία είχε τις αισθήσεις της όταν παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο  Ιωαννίνων. Εισήχθη στο χειρουργείο, ενώ από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο έχει κινηθεί η διαδικασία για ανεύρεση μονάδας εγκαυμάτων, προκειμένου να διακομισθεί στη συνέχεια.

Η κατάστασή της είναι κρίσιμη, καθώς φέρει βαριά εγκαύματα στο πρόσωπο και το σώμα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Προσμονή τέλος για συνταξιούχους: Βγαίνει η απόφαση για αναδρομικά έως 4.000 ευρώ

Συνάντηση Θεοδωρικάκου με τον νέο πρόεδρο του Συμβουλίου του CERN