Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Τήλος: Μήνυση στη δήμαρχο για το περιστατικό με την αποβίβαση μεταναστών

Τήλος: Μήνυση στη δήμαρχο για το περιστατικό με την αποβίβαση μεταναστών
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Η δήμαρχος είχε αναφέρει ότι γυναίκα είπε «να τους πετάξουν στη θάλασσα»

Μήνυση στη δήμαρχο Τήλου Μαρία Καμμά έκανε κάτοικος της Ρόδου, λόγω του περιστατικού που έγινε τον προηγούμενο μήνα κατά την άφιξη 106 μεταναστών οι οποίοι σώθηκαν από το λιμενικό. 

Υπενθυμίζεται ότι η δήμαρχος τότε είχε αναφέρει ότι μια γυναίκα είχε πει «να τους πετάξουν στη θάλασσα»

Η γυναίκα τοποθετήθηκε για το θέμα μέσω facebook, ενώ τραβούσε και η ίδια βίντεο από τη στιγμή. 

Ρεπορτάζ της dimokratiki.gr, αναφέρει ότι η γυναίκα, με τη μήνυσή της, ζήτησε την ποινική δίωξη και τιμωρία της δημάρχου για το αδίκημα της εξύβρισης, της ηθικής αυτουργίας σε εξύβριση, της συκοφαντικής δυσφήμησης, της ηθικής αυτουργίας σε συκοφαντική δυσφήμηση, της παραβίασης του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, της ηθικής αυτουργίας στην παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, της απειλής, του αδικήματος της δημόσιας υποκίνησης μίσους, καθώς και για οποιοδήποτε άλλο αδίκημα κρίνει η Εισαγγελική αρχή ότι έχει τελεστεί και για κάθε άλλο υπαίτιο πρόσωπο, όπως και για τα πρόσωπα που συνέπραξαν και συμμετείχαν στις ως άνω πράξεις.

Σύμφωνα με τη γυναίκα, η δήμαρχος την βιντεοσκοπούσε παράνομα, ενώ όπως είπε, δεν έχει πει ποτέ τα λόγια που ανέφερε η δήμαρχος. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Γιαννακοπούλου σε Δούκα: «Χάρη πάμε για την αλλαγή»

Εύβοια: Άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του - Είχε αφήσει σημείωμα