Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Αίγιο: Στερνό αντίο στη Βάσω Παπανδρέου

Αίγιο: Στερνό αντίο στη Βάσω Παπανδρέου
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Η κηδεία γίνεται στον τόπο καταγωγής της εκλιπούσας

Το τελευταίο αντίο στη Βάσω Παπανδρέου που έφυγε από τη ζωή την Πέμπτη, σε ηλικία 80 ετών λένε αυτή την ώρα συγγενείς, φίλοι και στελέχη του ΠΑΣΟΚ με τα οποία συμπορεύτηκε όλα τα χρόνια.

Η κηδεία της πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ, πραγματοποιείται στον Ι. Ν. Αγίου Βασιλείου στα Βαλιμίτικα Αιγίου, τόπο καταγωγής της.

Ο Κώστας Σημίτης και ο Νίκος Τόσκας

Ο Κώστας Λαλιώτης

Νίκος Ανδρουλάκης

Το παρών στην κηδεία δίνουν και ο Κώστας Σημίτης, Κώστας Λαλιώτης, Πέτρος Ευθυμίου, Χρήστος Πρωτόπαπας, Παύλος Γερουλάνος, Άννα Διαμαντοπούλου, Στέφανος Τζουμάκας, Μιλένα Αποστολάκη, Χρήστος Παπουτσής, Βαγγέλης Αργύρης, Δημήτρης Καρύδης, Παναγιώτης Λούσκος, Κατερίνα Μπατζελή, Δημήτρης Ρέππας, Τάσος Γιαννίτσης και Φίλιππος Σαχινίδης. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, θα εκφωνήσει επικήδειο στην εξόδιο ακολουθία.

Η οικογένεια της με ανακοίνωση που εξέδωσε ζήτησε αντί στεφάνων να κατατεθούν δωρεές στην οργάνωση Φλόγα.

Πηγή protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Δύο συλλήψεις διωκόμενων με διεθνή εντάλματα σύλληψης

Πάρτι με μεταχειρισμένα ΙΧ και γυρισμένα χιλιόμετρα - 143.000 από... 284.000 (VIDEO)