Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Στην Ευελπίδων η Ειρήνη Μουρτζούκου - «Δεν είμαι καλά»

Στην Ευελπίδων η Ειρήνη Μουρτζούκου - «Δεν είμαι καλά»
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Η 24χρονη συνελήφθη μετά από μήνυση του πατριού της

Στην Ευελπίδων βρίσκεται η Ειρήνη Μουρτζούκου καθώς υπέβαλλε μήνυση εναντίον της ο πατριός της για συκοφαντική δυσφήμιση. 

Ο δικηγόρος του Αναστάσιος Ντούγκας είπε ότι «ο πελάτης μου είναι σε άθλια κατάσταση. Δεν την βίασε ποτέ. Προσπαθήσαμε πολλές φορές να την πείσουμε, αλλά δεν δεχόταν. Κάνω έκκληση να ζητήσει συγγνώμη στον πελάτη μου».

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών η 24χρονη άφησε να εννοηθεί ότι ο πατέρας των δύο παιδιών της που έχασε, ήταν ο πατριός της. Σύμφωνα με την ίδια μάλιστα, ο ίδιος άνδρας ήταν και ο πατέρας του παιδιού της Κατερίνας, μιας φίλης της που πέθανε το παιδί της το 2021 με την Ειρήνη να είναι μπροστά στο συμβάν. 

Σύμφωνα με το MEGA η 24χρονη Ειρήνη μίλησε στην δημοσιογράφο του σταθμού λίγο πριν την αναχώρησή της για την Ευελπίδων και την ενημέρωσε ότι «Δεν είμαι καθόλου καλά.»

Δείτε video:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Συνελήφθη 16χρονος για εκδικητική πορνογραφία εις βάρος ανήλικων κοριτσιών

Θεσσαλονίκη: Εκδήλωση για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών στην Καλαμαριά