Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Βέροια: Πλήθος με σημαίες και… ύμνους κατά παράστασης του Ζαραλίκου – Δείτε βίντεο

Βέροια: Πλήθος με σημαίες και… ύμνους κατά παράστασης του Ζαραλίκου – Δείτε βίντεο
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Διαμαρτυρία για την αφίσα της παράστασης που παραπέμπει στην εικόνα του Εσταυρωμένου, ενώ στα χέρια του κρατάει χαρτονομίσματα των 20 ευρώ

Επεισοδιακά εξελίχθηκε η παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου στη Βέροια, το βράδυ της Παρασκευής 14 Φεβρουαρίου.

Kόσμος συγκεντρώθηκε για να διαμαρτυρηθεί έξω από το Κινηματοθέατρο «Σταρ», κρατώντας ελληνικές σημαίες και ψάλλοντας χριστιανικούς ύμνους. Το πλήθος ζητούσε να μην ανέβει η παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου, ενώ φώναζε και συνθήματα.

Το πλήθος ζητούσε να μην ανέβει η παράσταση του ηθοποιού, stand up comedian, ενώ φώναζε και συνθήματα. Ο λόγος της διαμαρτυρίας, φαίνεται να είναι η αφίσα της παράστασης «Και εγώ υπάλληλος είμαι», που εικονίζει τον ηθοποιό με αγκάθινο στεφάνι και κόκκινο χιτώνα που παραπέμπει στην εικόνα του Εσταυρωμένου, ενώ στα χέρια του κρατάει χαρτονομίσματα των 20 ευρώ.

Όπως αναφέρεται στο διαφημιστικό κείμενο, «στην απρόβλεπτη και προκλητική Stand Up Comedy παράσταση υπάρχει – όπως πάντα – κοινωνική και πολιτική σάτιρα, εγγυημένο κέφι, τρελή διάθεση και ανατρεπτικό χιούμορ χωρίς να λείπουν οι αυτοσαρκασμοί και οι εύστοχοι σχολιασμοί για όλους και για όλα, προτρέποντας τους Υπαλλήλους όλων των χωρών να απενοχοποιηθούν!».

H αφίσα της παράστασης:

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Επιπλέον παραστάσεις για την «Όμορφη Πόλη»

Ηγουμενίτσα: Σύλληψη 26χρονου φορτηγατζή που μετέφερε τρεις αλλοδαπούς δίχως χαρτιά