Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Kαρυστιανού για Προανακριτική: Η σημερινή απόφαση θα καταγραφεί στην ιστορία

Kαρυστιανού για Προανακριτική: Η σημερινή απόφαση θα καταγραφεί στην ιστορία
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Κάνει λόγο για «πλήρη κατάλυση του Συντάγματος»

«Η σημερινή απόφαση της Προανακριτικής Επιτροπής θα καταγραφεί στην ιστορία ως πλήρης κατάλυση του Συντάγματος για όλα τα μέλη της που θα παραβιάσουν δολίως και εν πλήρη γνώσει τους τα καθήκοντα τους, συνεργώντας σε κακούργημα κατάχρησης εξουσίας» έγραψε σε ανάρτησή της η Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του συλλόγου θυμάτων για τα Τέμπη.

Αναφερόμενη στη συνεδρίαση της Προανακριτικής Επιτροπής που θα εξετάσει το μεσημέρι το αίτημα του πρώην υφυπουργού για να παραπεμφθεί απευθείας σε φυσικό δικαστή σχολίασε: «Ηθικός αυτουργός αυτής της ενσυνείδητης πράξης τους ο ίδιος ο ύποπτος και ελεγχόμενος, Χρήστος Τριαντόπουλος αλλά και όποιος ανώτερος εντολέας του, του και τους υπέδειξε τη στάση δειλίας, ντροπής και υπεκφυγής, για να μην βγουν τα άπλυτα τους στη φόρα και για να αποφύγουν τους μάρτυρες και τις ατράνταχτες σε βάρος τους αποδείξεις».

Παράλληλα, όπως επισημαίνει η κα Καρυστιανού στην ανάρτησή της στο Χ, «κάθε πράξη και παράλειψη των υπευθύνων που θα υποπέσουν σε κατάχρηση της εξουσίας τους, προδίδοντας το ίδιο το Σύνταγμα και τον Λαό, θα καταγγελθεί για παραβίαση του Συνταγματικού & Ποινικού Δικαίου, ως και των Ευρωπαϊκών Επιταγών για τήρηση των αρχών του Κράτους Δικαίου»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Πώς αμείβεται η εργασία την 25η Μαρτίου

Η Φινλανδία πιο ευτυχισμένη χώρα στον κόσμο - Σε ποια θέση βρίσκεται η Ελλάδα