Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Καρυστιανού από Θεσσαλονίκη: «Ελπίζουμε η Βουλή να κάνει το χρέος της» (VIDEO)

Καρυστιανού από Θεσσαλονίκη: «Ελπίζουμε η Βουλή να κάνει το χρέος της» (VIDEO)
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
«Υπάρχουν σαφώς ποινικές ευθύνες» είπε η Μαρία Καρυστιανού

Σε εκδήλωση στην Πολυτεχνική Σχολή του ΑΠΘ βρέθηκαν σήμερα η πρόεδρος του Συλλόγου συγγενών θυμάτων των Τεμπών Μαρία Καρυστιανού και ο αντιπρόεδρος Παύλος Ασλανίδης. 

Μιλώντας για τη διαβίβαση της δικογραφίας στο Κοινοβούλιο, η κ. Καρυστιανού είπε ότι «ελπίζουμε η Βουλή να κάνει το χρέος της».

«Αναμενόμενο ήταν. Υπάρχουν σαφώς ποινικές ευθύνες. Εντύπωση μου κάνει ότι άργησε πάρα πολύ ο εφέτης ανακριτής να στείλει τη δικογραφία καθώς οι μηνύσεις για τους δύο πρώην υπουργούς Μεταφορών έχουν γίνει από τους συγγενείς από το 2023. Ελπίζουμε η Βουλή να κάνει αυτήν τη φορά το χρέος της απέναντι στους πολίτες και σ’ εμάς τους συγγενείς και να γίνει η προανακριτική όπως πρέπει να γίνει», δήλωσε η κ. Καρυστιανού.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Τροχαίο στο Λεβίδι Αρκαδίας: Πέθανε ο οδηγός του αγροτικού

Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση απαξιώνει την περιουσία χιλιάδων μικροϊδιοκτητών