Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Ελεύθερη με όρους η 38χρονη «δημοσιογράφος» για ταξιδιωτικές απάτες

Ελεύθερη με όρους η 38χρονη «δημοσιογράφος» για ταξιδιωτικές απάτες
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Φέρεται να έλαβε χρήματα για ταξίδια στο Αμπού Ντάμπι ενόψει του Final Four της Euroleague

Ελεύθερη, με την επιβολή περιοριστικών όρων, αφέθηκε η 38χρονη κατηγορουμένη για ταξιδιωτικές απάτες μετά την απολογία της για τις κατηγορίες της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα.

Ανακριτής και Εισαγγελέας έκριναν μετά την ολοκλήρωση της απολογίας ελεύθερη την 38χρονη με την επιβολή χρηματικής εγγύησης 10 χιλιάδων ευρώ και τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα και της υποχρέωσης εμφάνισης τρεις φορές κάθε μήνα σε Αστυνομικό Τμήμα .

Η κατηγορουμένη αρνείται ότι επιχείρησε να καταχραστεί χρήματα άλλων και όπως έχει δηλώσει ο συνήγορος της Γιάννης Γλύκας η όλη υπόθεση δεν αποτελεί ποινικής αλλά αστικής φύσεως θέμα "οι οποίες θα τακτοποιηθούν".

Σε βάρος της 38χρονης έγιναν καταγγελίες πολιτών για ταξίδια στο εξωτερικό που πλήρωσαν χωρίς αντίκρυσμα. Η υπόθεση πήρε μεγάλη έκταση καθώς η κατηγορουμένη φέρεται σύμφωνα με καταγγέλοντες να έλαβε χρήματα χωρίς ωστόσο να παρέχει τις ανάλογες υπηρεσίες ,για ταξίδια στο Αμπού Ντάμπι ενόψει του Final Four της Euroleague κάποια εκ των οποίων ιδιαίτερα δαπανηρά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε διαμέρισμα - Πού έγινε

Σοκ στο Ηράκλειο: Άνδρας κατήγγειλε τον θείο του για βιασμό όταν ήταν ανήλικος