Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Πτώση δέντρου από την κακοκαιρία στις Σέρρες

Πτώση δέντρου από την κακοκαιρία στις Σέρρες
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Λίγη ώρα αργότερα, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία

Το ξαφνικό μπουρίνι και ο δυνατός αέρας προκάλεσαν την πτώση ενός δένδρου στην επαρχιακή οδό Σερρών – Νιγρίτας, με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στο συγκεκριμένο σημείο.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν τα μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σερρών, τα οποία έσπευσαν στο σημείο και σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Τροχαία Σερρών, προχώρησαν στην απομάκρυνση του δέντρου και στην αποκατάσταση της κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, χάρις στον άμεσο συντονισμό και την αποτελεσματική παρέμβαση των αρμοδίων υπηρεσιών, η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα, χωρίς να προκληθούν τραυματισμοί ή υλικές ζημιές. Στο σημείο βρέθηκε η Δήμαρχος Σερρών Βαρβάρα Μητλιάγκα και οι Αντιδήμαρχοι Παύλος Πουλιάκας και Γιώργος Δούκας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Γεωργιάδης για Τσίπρα: «Μακάρι να κάνει κόμμα»

Θεσσαλονίκη: Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος επενδύει στο Thess INTEC