Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Σοβαρό τροχαίο στη Λαμία: Μηχανή χτύπησε με τζιπ - Διασωληνώθηκε 16χρονος (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Σοβαρό τροχαίο στη Λαμία: Μηχανή χτύπησε με τζιπ - Διασωληνώθηκε 16χρονος (ΦΩΤΟ + VIDEO)
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Από το τροχαίο έχει τραυματιστεί και ένας 18χρονος

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το βράδυ στη Λαμία, στη διασταύρωση Χαλκομάτας και Μετεώρων. 

Σύμφωνα με το lamiareport.gr δύο νεαρά παιδιά 16 και 18 ετών επέβαιναν σε μηχανή και παραβίασαν το STOP της Μετεώρων, κι έτσι έπεσαν πάνω σε ένα μαύρο SUV το οποίο κατέβαινε από την οδό Χαλκομάτας. 

Από τη σφοδρότατη πρόσκρουση οι δυο επιβάτες του δικύκλου τραυματίστηκαν σοβαρά, ενώ ο οδηγός του ΙΧΕ σοκαρισμένος κατέβηκε να βοηθήσει.

Μαζί όλη σχεδόν η γειτονιά που δεν πίστευε τι ακριβώς είχε συμβεί μπροστά στα σπίτια τους, αλλά και πλήρωμα της Δημοτικής Αστυνομίας που έτυχε να περνά από το σημείο.

Στο σημείο έφτασαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ προκειμένου να διακομίσουν τους τραυματίες στο Νοσοκομείο Λαμίας. Ο 16χρονος μάλιστα τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και έχει διασωληνωθεί, ενώ έχουν αρχίσει οι έρευνες για τα αίτια του συμβάντος. 

Να σημειωθεί ότι με διαφορά 15 λεπτών έγινε και έτερο τροχαίο ατύχημα με σύγκρουση δικύκλου με ΙΧΕ στη διασταύρωση Μεγάλου Αλεξάνδρου και Ταϋγέτου, ευτυχώς χωρίς σοβαρό τραυματισμό.

Δείτε video και φωτογραφίες: 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Τέλος εποχής για 4 σχολεία στη Θεσσαλονίκη - Ποια και γιατί κατεδαφίζονται

Eurojackpot: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της σημερινής κλήρωσης