Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ελλάδα

Υπό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη πυρκαγιά στα ορεινά των Φαρσάλων

Υπό έλεγχο τέθηκε η μεγάλη πυρκαγιά στα ορεινά των Φαρσάλων
Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google Google Logo">
Στο σημείο επιχείρησαν καθ' όλη τη διάρκεια, 47 πυροσβέστες με 15 οχήματα, 24 εθελοντές και εναέρια μέσα

Υπό έλεγχο τέθηκε σήμερα, νωρίς το πρωί, η μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε αργά το βράδυ της Τρίτης στο όρος Κασιδιάρης, σε ορεινή περιοχή κοντά στην κοινότητα Κοκκίνω του Δήμου Φαρσάλων. Η φωτιά, που εκδηλώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, κινητοποίησε άμεσα ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας.

Παρότι το κύριο μέτωπο έχει περιοριστεί, οι προσπάθειες συνεχίζονται, καθώς οι καιρικές συνθήκες παραμένουν δύσκολες.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση και όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, στο σημείο επιχείρησαν καθ' όλη τη διάρκεια, 47 πυροσβέστες με 15 οχήματα, 24 εθελοντές και εναέρια μέσα.

Λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, μέσω του 112, είχε σταλεί και μήνυμα στους κατοίκους της Κοκκίνω με οδηγία να κατευθυνθούν προς το Δενδροχώρι.

Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής παραμένει στο μέγιστο για τον πλήρη έλεγχο της κατάστασης, ενώ τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ακολουθήστε το Typosthes στo Google news Google News

Περισσότερα από Ελλάδα

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ
Θανατηφόρο τροχαίο – σοκ στην Εγνατία Οδό: Νεκρός 40χρονος από ΙΧ που πήγαινε ανάποδα

Θεσσαλονίκη: «Βροχή» τα πρόστιμα για κράνη - 411 παραβάσεις, καμπάνες 350 ευρώ